K.I.L.O. methode

Een gezonde en sportieve manier om uw lichaamsomtrek en gewicht te verminderen!!!

Wat gaan we doen?

Met ons afvalprogramma “De K.I.L.O. methode” willen we u in 12 weken terugbrengen naar een gezonder en sportiever lichaam.

De K van K.I.L.O. staat voor de kracht die we halen uit ons eigen lichaam en geest om te veranderen. Tevens maken we gebruik van krachttraining om spieropbouw te creëren en vet  te verbranden. We gaan u begeleiden naar een gezonder en sportiever lichaam. Uw eigen wilskracht en motivatie is nodig om dit samen te bereiken.

De I van K.I.L.O. staat voor de intensiteit en het aantal herhalingen van de trainingen. Het is de bedoeling dat u minimaal 6 x per week de speciale K.I.L.O. training van ± 30 min. volgt om een optimaal resultaat te bereiken. De oefeningen zijn speciaal aangepast aan het dieet en gebaseerd op langdurige vetverbranding. U kunt deze trainingen volgen op de sportschool, kunt u niet 6 x naar de sportschool komen dan kunt u deze oefeningen thuis doen.

De L van K.I.L.O. staat voor onze leefstijl. U krijgt van ons wekelijks een weekmenu uitgereikt waarop precies omschreven staat wat u mag eten. (H) eerlijke gerechten, voedzame maaltijden, veel groenten en fruit met gezonde vetten, eiwitten en koolhydraten.

Als laatste de O van K.I.L.O., niet de allerminste. Want door alle bovenstaande stappen te volgen zult u merken dat uw omtrek gaat veranderen en uw lichaamsvet minder wordt. Tevens zal uw lichaamsgewicht gaan dalen. Wij zullen met u per week het resultaat volgen door metingen van gewicht, vet %, omtrek en BMI.

De weekmetingen worden i.o.o. met u gepland. Bij de wekelijkse meting ontvangt u de voedingslijsten voor de week die volgt.

 

Je kan ieder gewenst moment beginnen aan de K.I.L.O. methode.

 

Kosten K.I.L.O. methode:

om iedereen in deze moeilijke periode tegenmoet te komen hebben we een aanbieding gemaakt.

175,- 89,95 voor het dieet, de wekelijkse metingen en de trainingen digitaal,

wil je alles uitgewerkt op papier dan zijn de kosten € 125,-.

€ 100,-  voor  3 mnd. onbeperkt sporten (dit geldt voor niet-leden).

 

Wij hebben aan de leden die de KILO Methode gevolgd hebben gevraagd hun ervaring met u te delen, onderstaand ziet u al een aantal reacties:

 

Janine Verhoeven.

Ik ben altijd al bezig met eten en bewegen, maar na de zomer met de vele BBQ’s en etentjes op het terras, minder beweging, waren er ongemerkt toch weer een paar kilo’s bijgekomen. Op mijn eigen houtje sporten en afvallen? Dat lukte niet.

Toen ik hoorde dat er bij Sportstudio Silver weer een gezamenlijke poging werd ondernomen om af te vallen, besloot ik er “voor te gaan”. De KILO training. 12 weken 6 (zes!) keer in de week volgens een bepaald systeem sporten. Een half uur per dag dus dat was te overzien.

Eten volgens de regels. Gewoon, zoals het hoort…

Het sporten viel heel erg mee en werd een aangename gewoonte. Maar… het team van Silver leidde dit ook allemaal fantastisch! Dat zou ik nooit uit mezelf hebben kunnen halen. Door de manier van motiveren en lesgeven, MOEST je wel! Je wil immers niet als watje gezien worden… Dóór moesten we! Afzien! Heerlijk!

Het eten was feitelijk zoals ik dat altijd al deed. Veel fruit, veel groenten, 3 hoofdmaaltijden, 3 tussendoortjes. We weten het allemaal, maar om het te doen… en vol te houden, is nog wat anders. In de avondmaaltijden zat voor mij te weinig variatie en was het te “droog”. Ik heb hier naar hartenlust mee geëxperimenteerd, wat misschien wel voor een minder snel resultaat heeft gezorgd, maar ik MOET wel lekker eten. Anders gaat het niet werken.

Het gebruik van Whey eiwitten in poedervorm in shakes, was voor mij ideaal. Niet alleen vanwege het gemak en de vele mogelijke variaties (ik heb de vier basisshakes oneindig aangepast), maar ook vanwege wat het met mijn spieren deed: mijn rusteloze benen werden minder en ik sliep beter. (dit is nog steeds zo…)

Het kleine clubje dames dat mee heeft gedaan, werkte ook heel stimulerend en motiverend. Je bent allemaal met hetzelfde bezig.

Het resultaat is qua gewichtsafname niet spectaculair zoals bij de meeste anderen, maar optisch (en daar gaat het om) ben ik zeer tevreden met een duidelijke verandering van mijn figuur. Minder centimeters, meer spiermassa, afname van vetgehalte. Maar bovenal voel ik me superfit en heerlijk in mijn vel.

 

Marthe Schulkens:

Hier mijn ervaring met de KILO training. Groetjes marthe

Marthe Schulkens – 52 jaar

Mijn lichaam heeft er sinds jaren niet zo goed uitgezien. 3 maanden geleden ben ik gestart met het K.I.L.O. programma. De resultaten zijn boven verwachting. Afvallen is voor mij nog nooit zo goed vol te houden geweest. Ik had nooit gedacht dat ik sporten zó leuk zou gaan vinden.
K.I.L.O training is gebaseerd op verandering van je eetpatroon en leefwijze. Je wordt begeleidt door een aantal enthousiaste instructrices die je stimuleren om door te zetten. Het resultaat is al zichtbaar naar enkele weken. Door het sporten veranderen namelijk de contouren van je lichaam, je huid wordt strakker. Het veranderende eetpatroon zorgt ervoor dat je elke week afvalt, zonder honger te hebben. Het principe van gezond eten wordt je uitgelegd. Er worden suggesties gedaan voor gerechten en alternatieven aangeboden. Doordat je leert wat gezond eten is en waar je op moet letten is het koken naar eigen smaak voor het hele gezin geen probleem en makkelijk vol te houden. Je start met een aantal mensen op hetzelfde moment. Juist dat maakt dat K.I.L.O training zo vanzelf gaat. Er zijn meerdere momenten op een dag waarop je kunt gaan sporten. Je kunt ook thuis sporten. Echter met lotgenoten sporten en ervaringen delen maakt het zoveel leuker. Het went en wordt iets waar je naar uitkijkt. Het helpt je om door te zetten. Al vrij snel miste ik het als ik een dag niet kon gaan sporten, dat had ik echt nog nooit gehad. Inmiddels zit het in mij systeem en staat het op mijn prioriteitenlijst om te gaan sporten, immers wat is nu een uurtje per dag bewegen……..toch! Ik voel me zoveel fitter. Het regelmatig sporten maakt dat ik makkelijker bij mijn keuze blijf: “gezond leven en slank zijn”.

Beste lezers,Hier volgt een korte impressie van een trouwe K.I.L.O.  volgster.
Op het  moment dat Anouk met het KILO plan kwam, was bij mij de maat vol!
Het lukte mij niet om zelf enige discipline ten aanzien van mijn eetpatroon aan de dag te leggen.
Ik MOEST een stok achter de deur hebben! Nou, die kwam op het  juiste moment.

Anouk had van te voren gezegd, dat ik WEL gemotiveerd moest zijn. KOM MAAR OP,dacht ik!

De opdracht was, om ZES! keer te gaan sporten en een ” eetprogramma  ” te volgen.
( ik was gewend om 2 keer te sporten) Dus ik was ZEER benieuwd of dat zou lukken.

Aangezien we met meerdere dames waren,zouden we elkaar wel in de gaten houden en stimuleren. Dat klopte ook. Het was vooral heel gezellig en heel motiverend.
We zagen elkaar bijna dagelijks vanwege het sporten, dan eens de een en dan weer iemand anders.
Iedere keer spraken we over de recepten en over de trainingen, wat wel lukte en wat niet .
We gaven elkaar tips .Tijdens de ” meet- en weegmomenten” , was iedereen erg benieuwd, hoe het gegaan was ,en gaven we elkaar complimenten! Heel bevorderlijk  voor de motivatie.

De 12 weken zijn omgevlogen, ik ben heel tevreden over het resultaat!
Het heeft me weinig moeite gekost, OMDAT ik gemotiveerd was, zowel wat het eten,als wat het sporten betreft.( zelfs mijn man heeft er zijdelings van geprofiteerd,  hij vond het eten lekker en is  ook wat afgevallen)
De begeleiding van het Kilo-team was uitstekend, zij deden enorm hun best, het ons naar de zin te maken.

Ik ga ZEKER proberen het aangeleerde eetpatroon vast te houden .Maar ik zal wel elke maand een ” check up ” vragen, vanwege die befaamde STOK achter de deur!

Ik kan iedereen, die gemotiveerd is, aanraden om dit Kiloprogramma te volgen.
Veel succes!

Miranda 42 jaar,

Ik ben gewend 2 a 3x per week te sporten. Toen ik hoorde van 6 x per week een half uur tot 1 uur sporten moest ik wel even slikken. Thuis of in de sportschool, het maakt niet uit. Ik moest namelijk ook mijn eetgewoonten aanpassen. Je weet wat mag en niet mag, maar het doen! dat is meestal het probleem. Dat het in groepsverband was met een zeer goede begeleiding met wekelijkse wegingen en metingen gaf mij net dat zetje dat ik nodig had. Op een gegeven moment had ik het zo te pakken dat ik een extra uurtje bewegen meepikte. Dit alles heeft geleid tot 15 cm minder in omtrek en 17 kg lichter. En dit alles in 12 weken. Ik heb meerdere afslank methodes geprobeerd, maar het is mij nog nooit op zo’n gemakkelijke en plezierige manier gelukt. Ook mede door de instructrices en de andere deelnemers. Ik heb fybromyalgie en een langzaam werkende schildklier, maar ik heb mij nog nooit zo fit en energiek gevoeld. Ik ga zeker nog door met deze methode en voornamelijk deze leefwijze doorzetten .Het gaat namelijk om mijn gezondheid en dit gaat boven alles.

Brigitte Koch 45 jaar
De K.I.L.O Methode kwam voor mij als een geschenk uit de hemel!
Bijna 3 jaar geleden ben ik gestopt met roken en al snel kwam ik kilo’s aan.
Daar bovenop kwamen de all inclusive vakanties…… resultaat 12 kilo overgewicht
Ik kon de moed niet opbrengen om te gaan sporten en ook nog eens te gaan lijnen, die disipline had ik niet in me.
Daarom was het voor mij een geweldige uitdaging om de K.I.L.O methode te proberen.
Ik had er al snel plezier in ….de groepslessen en de gemotiveerde mede “lijners” werkte voor mij perfect.
Het dieet is eigenlijk gewoon gezond eten en heel goed vol te houden zonder honger te hebben. Ik moest me dwingen om de voorgeschreven tussendoor producten ook echt te nemen. Anouk stond voor mij/ons altijd klaar, of ik alleen een vraag had of even een dip…ze was er.
Het sporten was voor mij een grootste uitdaging vroeger was ik vooral een steunend lid, haha.
Ik ging soms 4x per maand sporten en dan weer eens maanden niet. Ik had een goede smoes(vond ik) :  ik had het te druk met werken, mijn puberende zoon, mijn partner en dan ook nog eens mijn sociaal leven…..nee sporten kwam op de laatste plaats.
Maar het lukte me om 12 weken 5x per week op de sportschool te sporten.
Mijn smoes is verleden tijd want als je iets echt wilt lukt je dat ook.
Het resultaat is geweldig veel centimeters kwijt en 8.2 kg  in 12 weken!
Maar waar ik echt blij van wordt is dat ik de klik heb gemaakt dat sporten nu bij mijn leven hoort en ook nog eens leuk is.
En het “kilo dieet” is voor mij eigenlijk een manier van leven is geworden!
Anouk en iedereen die erbij betrokken was….
Bedankt!   (graag gedaan Brigitte!!)
Tiny:
Wat blijkt: zowel bij de mannen als bij de vrouwen staat meer bewegen en afvallen bovenaan de lijst met goede voornemens dit jaar……De K.I.L.O. training is vandaag weer begonnen. ! !
Aan de vorige sessie met succes deelgenomen. Yes! Eindelijk een programma dat werkt. Een heerlijk gevoel.
Gestimuleerd door Anouk en haar enthousiaste collega’s zijn we met een groepje gemotiveerde dames de strijd aangegaan. …maar het was geen afzien. …integendeel.
Door de goed te volgen lekkere diëten (geen honger) ; de intensieve trainingen (6x) ondersteund door eiwitshakes is het prima te doen èn vol te houden. Natuurlijk ook met ondersteuning van mijn liefhebbende echtgenoot, daanke leve :-)
Dus nu weer verder met de tweede ronde….nog e paar kilokes d’r vaanaof ….aon de gèng!

Nicole, 46 jaar

Zoals zoveel dames in mijn leeftijds categorie was ik de laatste jaren een aantal kilo zwaarder geworden. Na iedere vakantie bleef die extra kilo er nog stiekem aanplakken die ik niet eraf kreeg. Ik probeerde zelf wel van alles maar op een of andere lukte het niet. Tot dat Anouk met het afval programma begon. Ik dacht baat het niet dan schaadt het niet en heb me ingeschreven. Sporten doe ik graag, dus die extra uren sporten vond ik niet erg. Het volgen van een aangepast dieet was ook niet moeilijk. Het is wel zo makkelijk als je per dag een lijstje krijgt met wat je precies mag eten. Verder werden er genoeg alternatieven gegeven. De recepten waren makkelijk en lekker. In de loop van het programma ga je dus al eigenlijk over op een andere manier van eten. Door het sporten bouw je spiermassa op en dat merk je aan je figuur!!!iedere dag een half uurtje aan je lichaam werken is te doen ook al heb je geen tijd om naar de sport school te gaan. De oefeningen die we kregen waren makkelijk thuis zelf te doen. Al moet ik eerlijk toe geven dat zowel Anouk als Sandra net dat beetje extra uit ons haalden tijdens de lessen!!!ik ben ondertussen gestopt met het programma en ben in totaal 9,2 kg kwijt en de nodige cms. Meer dan tevreden dus!!!de manier van eten ga ik zeker volhouden omdat ik heb gemerkt dat het resultaat heeft. Conclusie: wil je gezond afvallen en ben je gemotiveerd dan kan ik dit programma aanraden!!!!

 

Hoi, ik ben Anja Anten en heb meegedaan aan de K.I.L.O. Methode.

Dit is in een woord SUPER.

Ik hoorde van Brigitte Koch, een collega van mij, dat ze mee ging doen aan de K.I.L.O. methode.

Het resultaat bij haar na die 3 maanden,was echt geweldig, Brigitte zag er heel goed uit. Ik deed op dat moment niks aan sport en lette al helemaal niet op mijn voeding.

Daardoor was ik ook de nodige kilootjes bij gekomen en voelde me erg moe!

Toen ik het resultaat bij Brigitte zag, dacht ik, dat wil ik ook!!!                                                                      I

k ben begin februari bij Anouk beginnen te sporten en daar voelde ik me al meteen op mijn gemak. Je wordt er meteen goed opgenomen door Anouk en haar team, maar zeker ook door de leden, die zijn altijd gezellig en altijd in voor een praatje en een lekker kopje koffie.

Op 2 april ben ik begonnen met de K.I.L.O. Methode, je wordt iedere week gewogen en gemeten. De voeding van de K.I.L.O. Methode is echt super en erg gezond. Ik heb eigenlijk geen honger gehad, want je eet 6x per dag. Het sporten 6x per week vond ik al snel erg fijn. Ik ben nu echt wel een beetje verslaafd aan sporten. Vooral als je ziet hoe de kilootjes en centimeters eraf vliegen.                                                                                                                                         Ik ben 13 kilo afgevallen en 11,7 cm op mijn buik, 2,7 cm op mijn armen en 8,6 cm op mijn benen kwijtgeraakt, GEWELDIG toch!!!!!!!!

Je kunt altijd met al je vragen bij Anouk en haar team terecht, ze stimuleren en steunen je enorm, dat geeft je weer veel moed om door te gaan.

De K.I.L.O. Methode vind ik in een woord geweldig! Ik voel me super goed en mijn figuur ziet er goed uit. Ik heb nog nooit met een dieet dit resultaat bereikt, je ziet je figuur spectaculair veranderen.

Ik raad iedereen aan om de K.I.L.O. Methode te gaan doen, je zult er echt geen spijt van krijgen. Dus niet twijfelen, gewoon doen!!!

Bedankt Anouk en je team, dat ik me nu zo goed voel en me super goed en strak in mijn vel voel. Ik kom zo graag bij jullie sporten dat het sporten nu echt bij mijn leven hoort en natuurlijk ook jullie en de andere leden hun gezelligheid. Daarom kom ik altijd met veel plezier sporten.

Groetjes – Anja Anten

hallo, ik ben Saskia, 40jr.

Ik ben 3 maanden geleden gestart met de K.I.L.O training. Ik ben een verschrikkelijke jojo omdat diëten voor mij niet vol te houden zijn en ik dit toch al 10 jaar blijf proberen.
Het voordeel van de kilo training is dat het eten goed te doen is, het sporten steeds leuker word en door het meten en het wegen iedere week je een stok achter de deur hebt die ook gelijk als een beloningssysteem kan werken, als je het goed doet tenminste ;-)
Daarbij is de sportschool een plek waar je dan lekker uitgebreid over je afvallen, sporten en voeding kan praten met elkaar en het gevoel hebt dat je het samen doet!
Ik ga nog even door met sporten en gezond eten om nog iets meer kwijt te raken… (nu al (nog net geen) 9kg kwijt in 12 weken)