Moonsurfing bij Sportstudio silver.        

1e sportschool in Maastricht die met Moonsurfing start.

De Moonsurfer wordt in verschillende lessen gebruikt als afwisseling.

 

Moonsurfing is een fitness concept wat in Azie al vooral in Korea mateloos populair is. Met het kleine unieke fitnessapparaat kun je een makkelijke en volledige body workout uitvoeren.

 

Moonsurfing Training

Met de Moonsurfer kun je veel verschillende trainingen doen, buikspiertraining, looptraining, pull ups en sit ups het kan allemaal. Het belangrijkste principe van Moonsurfing is te vinden in het wetenschappelijk onderzochte halve maan ontwerp en het gebruik van de de wet van actie is reactie. Hierdoor kan iedereen het gebruiken, van jong tot oud of je nu ongetraind of getraind bent.

Met Moonsurfing kun je het vet rond de maagstreek kwijt raken en eindelijk de stappen zetten naar een “sixpack”. Met de functie om de 4 verborgen wieltjes uit te trekken krijg je een nog krachtiger fitnessapparaat speciaal voor de buikspieren. Een intensievere training voor de buikspieren en jouw gedroomde lichaam.

 

Moonsurfing Cardio Training

Moonsurfing is tevens een Stepper en Powerwalking apparaat, speciaal voor cardiotraining en een goede training voor de lage buikspieren en de bekkenspieren. Vooral dames zijn zeer gebaat bij deze training. Door het doen van deze stepping oefening voel je direct de spanning op je dijen, heupen, billen en schuine buikspieren. Tevens is de Moonsurfing uitermate geschikt voor traptraining voor nog stevigere beenspieren.

 

Moonsurfing rugtraining

Heb je last van je rug en wil je je rug verstevigen, dit kan ook met de oefeningen die speciaal ontwikkeld zijn voor dit stepboard. Veel mensen krijgen als ze ouder worden last van hun rug en/ of een strammere wervelkolom. Door te stretchen met het stepboard van Moonsurfing train je dagelijks de belangrijkste spiergroepen en zullen jouw wervels, heupen, middel, schouders en nek lekker soepel blijven

 

De Moonsurfer kan een maximaal gewicht aan van 95 KG.